1
رشته مدیریت محیط زیست، گروه مدیریت محیط زیست، واحد علوم وتحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان.
2
گروه مدیریت محیط زیست، واحد علوم وتحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان.
چکیده
تجربهی حوادث ناگوار در مجتمعهای صنعتی و به وجود آمدن مشکلات فراوان موجب گردید تا یک نظام مدیریت و فرماندهی استاندارد برای رفع مشکلات موجود و مدیریت بهتر بحران فراهم شود. ترسیم و تبیین ساختار سازمانی مرکز عملیات اضطراری در شرکتهای نفتی، همچون منطقهی عملیاتی نفت چشمهخوش، میتواند کمک شایانی به کاهش تلفات مالی و جانی ناشی از بروز حوادث داشته باشد. یک مرکز وقتی میتواند عملکرد مناسبی در مدیریت بحران داشته باشد که ساختار و ارتباطات سازمانی آن به صورت بهینه و صحیح تعریف شده باشد. به همین منظور، این پژوهش با روش میدانی و با ابزار گردآوری از طریق مصاحبه و پرسشنامه صورت گرفته است و مخاطبان آن کارکنان نفت چشمهخوش هستند. بر اساس آزمون فرضیهها مناطق مستعد بحران در منطقهی نفت چشمهخوش شامل بخش پساب واحد نمکزدایی، تفکیکگرها، مخازن ذخیرهی نفت و گودال آب و نفت واحد بهرهبرداری است و این در حالی است که آموزشهای کافی در زمینهی مدیریت بحران به کارکنان داده نشده است. مهمترین عناصر در ساختار سازمانی مرکز شامل جانمایی مناسب، دسترسی مناسب، منابع انسانی و تجهیزات است و مناسبترین افراد برای حضور در مرکز، ریاست منطقه، رؤسای واحدها و یا جانشینان و کارشناسان HSE هستند.
ناصری, کیومرث, گیوه چی, سعید, نصرآبادی, مهناز. (1393). بررسی الگوی ساختار سازمانی مرکز عملیات اضطراری در واحد صنعتی. علمی پژوهشی مدیریت بحران, 3(1), 37-46.
MLA
کیومرث ناصری; سعید گیوه چی; مهناز نصرآبادی. "بررسی الگوی ساختار سازمانی مرکز عملیات اضطراری در واحد صنعتی". علمی پژوهشی مدیریت بحران, 3, 1, 1393, 37-46.
HARVARD
ناصری, کیومرث, گیوه چی, سعید, نصرآبادی, مهناز. (1393). 'بررسی الگوی ساختار سازمانی مرکز عملیات اضطراری در واحد صنعتی', علمی پژوهشی مدیریت بحران, 3(1), pp. 37-46.
VANCOUVER
ناصری, کیومرث, گیوه چی, سعید, نصرآبادی, مهناز. بررسی الگوی ساختار سازمانی مرکز عملیات اضطراری در واحد صنعتی. علمی پژوهشی مدیریت بحران, 1393; 3(1): 37-46.